NAAR WERK re-integratietraject

Naar Werk

Het re-integratietraject ‘Naar werk’ wordt ingezet wanneer de klant klaar is voor betaald werk. Wij werken met een fase-systeem en Intensieve Jobhunting vormt de rode draad binnen dit traject. Wij bieden een compleet pakket om op korte termijn duurzame terugkeer naar de arbeidsmarkt te realiseren.

FASES NAAR WERK TRAJECT 
√ Het verbeteren van de werknemersvaardigheden
Diverse online assessments met betrekking tot loopbaanbegeleiding
Individuele (loopbaan)coaching
Individuele sollicitatietraining en het verbeteren van presentatietechnieken
Een online werkomgeving JobCenter voor digitale vacatures voor klant en coach
Actieve jobhunting

Tijdens het werken met ons JobCenter en actieve jobhunting wordt de klant intensief begeleid en geïntroduceerd bij mogelijke werkgevers. De werkgevers worden - waar nodig - geïnformeerd over subsidieregelingen of geadviseerd inzake fiscale regelingen.

Nazorg: jobcoaching

Wanneer een passende match is gemaakt tussen de klant en een werkgever leveren wij nazorg in de vorm van jobcoaching. Dit doen wij om de duurzaamheid te waarborgen. Wij monitoren de klant op de werkvloer, waar rekening wordt gehouden met de mogelijkheden en beperkingen van de klant. Hierdoor kunnen wij vroegtijdig eventuele problematiek signaleren en ondervangen.

Onze doelstelling van het traject Naar Werk:

"Een nieuwe baan! In loondienst of als zelfstandige, als de klant maar verder kan met zijn/haar loopbaan op een wijze die bij de klant past."