Rineke

RINEKE

Re-integratiecoach

 

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Rineke Koopman. Ik ben in de jaren 90 begonnen bij het Arbeidsbureau, waar ik eerst als beroepskeuzeadviseur en later als re-integratieconsulent veel ervaring heb opgedaan met verschillende doelgroepen. Ik heb in die tijd allerlei opleidingen gedaan en recent heb ik een opleiding gevolgd tot coach/counselor aan de Academie voor Coaching en Counseling.

WAT KUN JE VAN MIJ VERWACHTEN?

Ik weet hoe je het kunt aanpakken om weer een baan/vrijwilligerswerk te vinden die bij je past, kijkend naar eventueel aanwezige fysieke en/of psychische beperkingen. Ik kan je informeren, begeleiden, motiveren en stimuleren. Jij bepaalt wat er gaat gebeuren, ik laat je de mogelijkheden zien en geef daarbij de handvatten, tips & trucs. De bedoeling is dat je blijvend op een goede werkplek terecht komt, waar jij je goed voelt!

Re-integratie is mensenwerk: samen met een coach naar jouw situatie kijken. Naar jouw mogelijkheden, wensen en beperkingen, naar de arbeidsmarkt en hoe dit met elkaar te combineren is.

Als coach ben ik betrokken bij de mensen die ik begeleid, krijg jij hier energie van en trekken wij gezamenlijk op naar jouw doel.

Rineke Koopman re-integratiecoach