Woudy

Woudy

Functie: Re-integratiecoach

Jarenlang heb ik als coach en loopbaanbegeleider ervaring in re-integratietrajecten. Het is een dankbaar vak om de klant - u - te mogen helpen weer op de arbeidsmarkt een rol te kunnen spelen.

Het omzetten van de eerste frustraties naar een positieve kijk in de toekomst. Het beste in u naar boven te halen. U weer de zekerheid van het kunnen terug te geven. In de huidige maatschappij is het belangrijk om gezien en gehoord te worden. Daarin wil ik u graag ondersteunen en adviseren op een geduldige en begripvolle manier. Door te luisteren en u te stimuleren en onzekerheden weg te nemen om zo uw eigenwaarde en zelfvertrouwen te vergroten. Daarbij geef ik individuele trainingen in bv. Word, sollicitatietraining en social media ter ondersteuning.

Samen op zoek naar de kansen !

Het beste in u naar boven halen. U helpen weer de regie van het kunnen terug te geven. Zoeken naar het ontwikkelen van realistisch arbeidsperspectief door middel van het creƫren van dagritme of het bewerkstelligen van passend werk, betekent ook om te kijken naar de mogelijkheden, naar uitdagingen maar vooral te kijken wat zoekt u nu echt. Het is een nieuwe kans. Dit kan een omscholing zijn naar totaal ander werk of juist blijven werken in het vak dat u zo geweldig vindt. Ik heb een commerciƫle achtergrond waarin netwerken belangrijk is. Netwerken is ook belangrijk om nieuwe deuren te openen bij bedrijven en contacten te leggen over vacatures en werkmogelijkheden.

Coachen vind ik het belangrijkste in een re-integratietraject. Stimuleren, luisteren en onzekerheden proberen weg te nemen. Daarnaast het netwerken en het zoeken naar werk. Ik heb voor verschillende bedrijven gewerkt met mensen op verschillende opleidingsniveaus en in verschillende branches. Het maakt niet uit welk werk u wilt doen (betaald of onbetaald), als u maar elke dag met plezier en een glimlach er naar toegaat. Daarin wil ik graag mijn steentje bijdragen als coach en re-integratiebegeleider.