Referenties

Mevr. S. van Rossum uit Alkmaar (31 jaar)

Via het UWV ben ik in contact gekomen met het LeerWerkburo. Ilona Koense heeft me begeleid vanaf volledig ziek zijn naar heel langzaam weer werk hervatten. We hebben eerst veel voorbereidende gesprekken gehad. Wie ben ik, wat past bij me en vooral, wat kan ik nu aan. Dit heeft me erg geholpen om een beeld te krijgen wat mogelijk is. Ilona stuurt bij waar mogelijk en prikkelt waar kan. We zijn erachter gekomen dat het opstarten als ZZP'er haalbaar was. Op deze manier heb ik langzaam het werk kunnen hervatten wat bij me past en wat lukt! Per november 2016 ben ik ook als ZZP'er begonnen met werken 🙂 . Ilona was hierbij een goede steun. Ze heeft veel kennis en ze helpt mee te denken in veel praktische zaken. Denk bijvoorbeeld aan wet- en regelgeving of UWV zaken. Maar ook eventuele verzekeringen afsluiten als ZZP'er. Wat ik heel prettig vond is dat zij mij kon afremmen als ik uit enthousiasme teveel wilde doen. Ze was een goede raadgever en zelfs nu het traject succesvol is afgerond kan ik haar nog steeds bellen en staat ze nog altijd voor me klaar. Bedankt!


DHR. C.K. uit Flevoland (60 jaar)

“Ik heb afgesproken jullie op de hoogte te houden wanneer ik geslaagd zou zijn voor rij-instructeur B. Nou, het is mij vandaag dus gelukt. Je hebt dus weer een cliënt erbij die dankzij jouw bemoeienis toch nog, zelfs als je 60 bent en uit een ziekte-situatie krabbelt, terug komt op de arbeidsmarkt. Ik ben er bijzonder rijk mee, dat kan je wel begrijpen. Misschien toch een prima voorbeeld voor anderen dat het WEL mogelijk is. Top dat je ook in mij kon geloven. Zulke mensen als jij zijn hard nodig. Groet en nogmaals bedankt!”


Dhr. A. F. uit Lelystad,  salesmanager (59 jaar)

"De persoonlijke begeleiding, oprechte aandacht en haar adviezen op maat voor de persoon die ze tegenover zich heeft heb ik als verfrissend ervaren. Mijn coach begeleid je in de “nieuwe manier van solliciteren” , adviseert je hoe te presenteren, waar je om/aan moet denken, out off the box durven werken en zoeken, behoedt je tevens voor valkuilen, ook in de privésfeer. Een bijzonder goed visitekaartje voor de UWV die ze een menselijk vorm heeft gegeven. Ik ben er in ieder geval veel wijzer door geworden."


Dhr. J. N. uit Marknesse, montagemedewerker ( 41 jaar)

Ik heb van de re-intergratie erg veel geleerd hoe je jezelf op papier en in de praktijk goed op kan laten vallen;  ook de nazorg is fantastisch. Je kan altijd bellen en mijn coach regelt het voor je of ze zegt hoe je het doen kunt -  erg goed op de hoogte van de regelgeving. Ik kan zeggen het was top, bedankt!


Dhr. H. D. uit Bussum, voormalig tegelzetter (56 jaar)

Na 3 knieoperaties via het UWV in contact gekomen met Ilona Koense en het LeerWerkburo. Met het oriënterende gesprek heb ik aangegeven dat ik graag omgeschoold wil worden in het werk dat ik graag zou willen doen. Met haar team zijn ze gelijk aan de slag gegaan. Binnen één maand heb ik scholing en een stageplek in het werk wat ik graag wil doen. Een professioneel bedrijf dat ook doet wat het zegt.  

P.S. Ilona en Ineke; nogmaals bedankt voor wat jullie voor mij gedaan hebben.


Dhr. C.v.H uit Urk, CAD tekenaar/werkvoorbereider (41 jaar)

Mevr. K. vd G. uit Huizen, teamleider office manager (29 jaar)

Een paar maanden geleden begonnen met een re-integratie project die mij werd aangeboden door het UWV. Een paar dagen erna kwam ik in contact met met het LeerWerkburo wat mijn leven totaal veranderde in positieve zin! Na bijna een jaar thuis te hebben gezeten, heb ik nu weer een positieve instelling om weer aan de slag te gaan; met een mooie baan in het vooruitzicht. Dit alles was mij niet gelukt zonder haar hulp!