individuele sollicitatiehulp

Wij zijn gespecialiseerd in individuele sollicitatiehulp, op elk niveau, om de kans op de arbeidsmarkt te vergroten. Het vervaardigen van sollicitatiedocumenten met en voor jou als werkzoekende. Denk hierbij aan het opstellen van een gedegen marktconform motivatiebrief, een passend curriculum vitae en een persoonlijk portfolio. Daarbij besteden wij veel aandacht voor het verbeteren van de persoonlijke presentatie tijdens een sollicitatiegesprek en de (digitale) weg weten te vinden naar potentiële werkgevers.

Dit traject bevat 2 dagdelen individuele begeleiding en 1 dagdeel als terugkomdag (indien wenselijk) in groepsverband.

Het resultaat is dat je als klant een basis creëert waardoor je je kunt onderscheiden op de arbeidsmarkt en beter voorbereid kennis maakt met potentiële werkgevers.

Dit maatwerktraject kan ook ingezet worden in de vorm van LOOPBAANADVIES.

 

“Investeren in jezelf is… bouwen aan je toekomst”

Waardecheque achterkant zwart wit Waardecheque voorkant zwart wit

 

 

 

 

 

Voordeel Cheque - LeerWerkburo

KORTE INTRODUCTIE:

Deze dienst is specifiek gericht op individuele begeleiding met één vaste werkcoach op sollicitatievlak of loopbaanadvies. Niet iedere werkzoekende heeft dezelfde ondersteuning nodig op het gebied van solliciteren. Het LeerWerkburo geeft daarom deze individuele sollicitatiehulp, die per direct ingezet kan worden. Op basis van de aandachtpunten die je aangeeft in de aanmelding wordt er samen met jou gekeken naar de mogelijkheden en de specifieke hulpvraag. De sollicitatiehulp wordt doorlopend aangeboden, je kan dus elk moment instromen. Bij aanmelding kan er binnen 1 week een afspraak gemaakt worden met één van onze werkadviseurs.

NIVEAU EN DUUR
INHOUD PROGRAMMA

De sollicitatiehulp bestaat uit twee dagdelen individuele begeleiding:

√    Sollicitatiebrief

√    Curriculum Vitae

√   Digitale vacature-omgeving

√   Netwerk (creëren)

√   Presenteren & Evalueren

 

Aan het einde van het 2e dagdeel wordt een verslag geschreven, die door de werkadviseur wordt getekend en met de daarbij behorende vervaardigde documenten aan jou wordt verstrekt; mogelijk dat deze nodig zijn voor een eventuele uitkerende instantie.

Het LeerWerkburo kiest er voor deze unieke begeleiding individueel particulier aan te bieden op elk niveau. Juist dat maakt het verschil, waardoor er maatwerk wordt geleverd vanuit specifieke vraagstelling en behoefte. De maximale doorlooptijd van deze dienstverlening is één maand.

Comments are closed.