Werknemer / werkzoekende

eigen%20bedrijf%20startenWerknemer / Werkzoekende

Vanuit een uitkeringssituatie

Re-integratie is deskundige arbeidsondersteuning bij het zoeken naar een duurzame baan. Heb jij een uitkering (WW / WIA / WAO / Wajong / ZW / WWB, etc.) en krijg je momenteel een uitkering van het UWV, Gemeente of Verzekeringsmaatschappij, dan is de kans groot dat je in aanmerking komt voor een op maat gemaakt re-integratietraject bij het LeerWerkburo. Binnen dit traject bouwen wij door middel van persoonlijke begeleiding en diverse trainingen de brug naar een langdurige baan.

2e Spoor re-integratie

Langdurig ziek zijn brengt zowel privé als zakelijk veel veranderingen met zich mee. Dit kan soms lastig zijn. Tal van regels komen in beeld, voor jou en je werkgever. De arbo-arts, de arbeidsdeskundige en het UWV spelen een leidende rol in dit proces.

Re-integratie 2e Spoor is persoonlijke en deskundige ondersteuning bij het vinden van vervangend werk buiten het bedrijf, als je door ziekte je eigen werk niet meer kunt doen. Die ondersteuning is per definitie individueel maatwerk. Iedere medewerker heeft een andere vorm van begeleiding nodig.

Outplacement

Dit wordt vaak aangeboden in het geval van:
Re-organisatie
Een onoplosbaar arbeidsconflict
Vastlopen in je carrière